INTELIGENTA ROMANTICA PDF

Descopera cum poti sa folosesti Inteligenta Emotionala ca sa obtii .. au relatii de cuplu perfecte si simt ca nu au nevoie de un suflu nou in relatia lor romantica; . It’s the Wiccan symbol of feminine power. Ma simțeam romantica, inteligenta, feminina. He made me feel romantic intelligent, feminine. Era plină de energie . Imprevizibila, simtul umorului, inteligenta, sociabila, romantica,. Purpose of the contact. Correspondence, Friendship, Serious relationship. Advertisements.

Author: Kilabar Vonris
Country: Seychelles
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 20 October 2009
Pages: 187
PDF File Size: 19.53 Mb
ePub File Size: 13.58 Mb
ISBN: 395-8-21527-633-5
Downloads: 59664
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinoshura

Descoperi care esti diferenta matematica intre o viziune pesimista si una optimista si cum sa mentii o stare optimista.

Modul 1 Introducere in sfera Inteligentei Emotionale Vei primi informatiile necesare ca sa intelegi despre ce va fi acest intreg proces si, cel mai important, vei invata ce este dincolo de suprafata starilor emotionale.

Back to yourself poate fi procesul care iti transforma viata.

Translation of “feminina” in English

La toate astea, plusul cel mare, vine din invatarea abecedarului emotional, cel pe care mi-am propus a-l studia inca de prima data cand l-am auzit pe Zoltan intr-un webinar si, marea mea mirare, foarte placuta, e ca absolut toate informatiile erau cu termeni uzuali, nu pomposi, nu americanesti, ci pe intelesul tuturor.

Si le vrem acum. Descopera cum poti sa folosesti Inteligenta Emotionala ca sa obtii performanta in cariera, sa dezvolti relatii armonioase cu oamenii dragi tie si sa traiesti constient. Stii sa prioritizezi actiunile din viata ta, in functie de ce iti doresti, esti constient de abilitatile pe care le ai si iti este mai usor sa iti depasesti defectele.

Doar ca… s-a rezolvat doar aparent. Este de spus un singur cuvant: He made me feel romantic Inseamna ca simti frica, teama sau retinere in anumite situatii, dar stii sa le depasesti, pentru ca ai uneltele si obiceiurile care sa te ajute sa faci asta.

  DODIR SVILE KNJIGA PDF

See examples translated by all-female 6 examples with alignment. It represents the female half of all things. Ma inscriu Informatii despre curs Invata ce este inteligenta emotionala, descopera cum te poata ea ajuta si invata sa traiesti in armonie cu emotiile dinlauntrul tau. De banii pe care ii faci nu apuci sa te bucuri, de relatiile pe care le construiesti si crezi ca ti le doresti nu apuci sa te bucuri… Programul Back to yourself iti va schimba complet perspectiva.

Camelia Dehelean – Google+

Iar cand ajungi in jurul varstei de 40 de ani, pare ca e firesc sa ai probleme in relatia de cuplu; e normal sa fii devenit un fel de coleg de apartament cu perechea ta, nu va urati, doar va agreati unul pe altul si asa trec zile din viata voastra. Am la indemana intrebari cu care sa ii ajut pe cei din jur sa aiba o alta perspectiva … Mai am de lucrat cu mine, sabloane etc, dar am obtinut obiceiul de a reflecta si o constienta care mi se apre fascinanta… Multumesc!

Si asta este bine, pana in momentul in care copilul devine adult si pleaca de acasa si atunci… ramai tu cu tine. Draga Zoltan, Cursul este minunat! Inca de tanar a avut spirit de antreprenor, indraznet si curios sa incerce cai diverse prin care sa isi construiasca viata pe care si-o dorea.

Chiar daca mai am zile proaste, constientizez starea, acum stiu ca pot sa ies din ea si sa o schimb. Pentru prima data, vei avea sansa sa fii tu persoana responsabila de viata ta. Multumesc enorm pentru asta!

  CLOG BRUTALISM PDF

Prin ceea ce cuprinde, cursul te va ajuta sa intelegi rational lumea emotiilor. Stiu ca asta va conta foarte mult pentru succesul meu in viata si iti multumesc inca o data ca ai contribuit in acest fel. Modul 7 Navigarea Emotiilor Afli in acest modul care este mecanica schimbarii starilor.

Sunt constienta de importanta reluarii exercitiului, cel putin anual.

Frici pe care le verbalizezi, dar nu te-ai intrebat nicicand de unde sunt. Zoltan este, la baza, informatician. Vei avea sansa sa analizezi tabloul general conturat dupa o munca intensa de romantida de saptamani, ai sa primesti detalii suplimentare care sa te ajute sa sedimentezi informatiile si schimbarile pe care procesul le va fi produs, deja, in viata ta.

A reusit sa o inteleaga si sa o vada ca pe un model pe care poate sa il aplice in viata mai multor oameni, ca sa ii invete despre cum fiecare isi creeaza viata prin decizii, atitudini, comportamente si actiuni.

Doar ca peste un timp, ea revine. See examples translated by feminine Adjective examples with alignment.

Esenta este sa intelegi de ce continua sa apara unele dintre ele si ce poti sa faci tu, constient, ca sa scapi de obiceiurile neconstructive si sa instalezi obiceiuri constructive, care sa te ajute. Am inteles ce inseamna autosabotarea si am depasit amanarea de a actiona.

Integral Cea mai buna alegere.