ELEKTRISCHE HUISINSTALLATIE PDF

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Nikojinn Shaktinris
Country: Venezuela
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 13 December 2010
Pages: 41
PDF File Size: 15.34 Mb
ePub File Size: 11.15 Mb
ISBN: 662-3-98382-898-3
Downloads: 69642
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojarisar

Dat is een zeer eenvoudig tekenprogramma, huisinsgallatie veel mensen zien er tegen op om daarmee van start te gaan. Het programma genereert een netlijst, stuklijst en lijst van draden. Via een editor vul je die lijst aan met zelfgemaakte symbolen. Veel mensen leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen.

Bovendien bevatten ze geen AREI-symbolen, maar als men voor deze optie kiest is het misschien mogelijk om die symbolen te importeren. Het programma bevat een uitgebreide bibliotheek van elektrische symbolen en het is gemakkelijk om uw eigen symbolen te maken.

Vertrek niet zonder je download! Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser:. Voorbeeld 3 van een situatieschema in. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn: Lees de volledige beschrijving.

  BIONET CARDIOCARE 2000 EKG PDF

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! Stellarium Planetarium op je pc. We zijn trots op de eenvoudige installatie en lage systeemeisen. Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. Klik hier voor instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Download en installatie hulp. Gratis download voor Windows. Voorbeeld 1 van een situatieschema in. Dankzij de Unicode-technologie kunnen teksten in elke taal worden geplaatst.

Plaats gewoon elektrische symbolen in de tekening en bevestig de draden. Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat.

Your review for ProfiCAD. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de elektrotechnicus nodig heeft. Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm.

Dat is natuurlijk een moeilijke opgave, vandaar dat er betalende edities beschikbaar zijn, bijvoorbeeld zoals deze. De tekst van de wijzigingen kan men opzoeken op de site van de FOD Justitie, met behulp van hun zoekmachine. De grootte waarmee een afbeelding, bestaande uit vele huisinstwllatie, wordt voorgesteld is afhankelijk van de resolutie van het uitvoerapparaat beeldscherm, printer, No thanks Submit review.

Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor Huisinsgallatie een situatieschema is niet zo moeilijk. De tekeningen die door het programma worden gemaakt kunnen eenvoudig huisinstalpatie geplakt in Microsoft Office en andere programma’s. Home Wind Getij A. Het grootste nadeel is dat men eerst veel tijd moet besteden aan het tekenen van de symbolen. Elektrische symbolen worden automatisch genummerd. Zelfs onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD.

  CBA ACCELERATOR CASH ACCOUNT PDF

Op iedere Windows computer staat Ms Paint.

ProfiCAD – Download

Softonic-recensie ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De truc is dat men er zich van bewust moet zijn dat een pixel op zichzelf geen afmetingen heeft.

Hierna bevindt zich een misschien niet volledige lijst van de wijzigingen aan het AREI die sedert het jaar in het staatsblad zijn verschenen. In principe zijn alle teksten van het AREI vrij verkrijgbaar, maar dat is via de publicaties in het Staatsblad. Nee bedankt, doorgaan met downloaden van ProfiCAD. Installeer nu de nieuwe Firefox. Dit is veruit de eenvoudigste oplossing. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen.

ProfiCAD voldoet voor ervaren professionals, maar is dankzij het logische en kleurrijke uiterlijk ook uitermate geschikt om de technische tekenkunst onder de knie te krijgen.