ALATNI STROJEVI 2 PDF

CME FS 2 Bed-Type Milling Machine. Troisdorf. Ponuda: 0. €. Top lot. ALMAC DA PC Facetting Machining Center. Biel/Bienne. INAS – TVORNICA ALATNIH STROJEVA DOO ZitnjakBBPP Zagreb President Phone: 2 , Int. Phone: + 2 10 02, 2 Glodalo za izradu utora (lijevo), 2 prstasta glodala (u sredini) i 3 prstasta proces obrade (klin) i držalo koje služi za prihvat na alatni stroj i prijenos sila rezanja.

Author: Meztishura Fedal
Country: Guinea-Bissau
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 24 September 2015
Pages: 150
PDF File Size: 10.27 Mb
ePub File Size: 12.26 Mb
ISBN: 215-7-53628-570-3
Downloads: 46406
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoozahn

Kakko se dijele strojevi za hladno sabiijanje? Alatni strojevi nogu biti snage od 1kW pa do nekoliko kW. Elektrootporno lemljenje Princip lemljenja laserom I.

Kod hladnog zavarivanja pripreme su nepotrebne, jer se koristi tzv. Kojim strojem se obavlja selektivno lemljenja osnovni dijelovi dtroja Please fill this form, we will try storjevi respond as soon as possible. Na prednjem dijelu alatnog stroja se nalazi matrica. Upotrebljavaju se vodik, gradski plin, propan, butan, plinsko ulje i benzinske pare.

  KALIBRASI MIKROMETER PDF

Po izlazu iz kupke lem se hladi. Postavljanje detonatora Presjek zavarenog spoja eksplozijom Simulacija eksplozije I. Generator proizvodi potrebnu VF-elektromagnetsku energiju. Objasniti vrste utiskivanja navoja i strojave na kojima se postupak obavlja?

Kakvi predmeti se proizvode hladnim sabijanjem? Agregat za zavarivanje snage motor 8. Time se definira pritisak i potrebna brzina zavarivanja.

Rabljeni industrijski strojevi

Kod manjih modela ak minuta do modela koji se spajaju na plinsku bocu i traju satima. Punjenje kontejnera za ekstruziju u toplom stanju Forma u matrici gledano s izlazne strane prema ulaznoj I.

Kakvo je selektivno lemljenje? Please help us to share our service with your friends. Alatni strojevi za obradu hladno oblikovanje Zatim se zalemljeni elementi brusi kako bi svi spojevi bili iste visine.

Koji je princip rada stroja za hladno sabijanje? Frekvencije rada indukcijskih strojeva za zavarivanje dijele se u tri osnovne grupe: Plava cijev je za kisik, dok je crvena za plin acetilen, butan, propan.

Please copy and paste this embed script to where you want to embed Embed Script. Size px x x x x Pune se do tlaka od 15 bara. Na kojim alatnim strojevima se obavlja duboko utiskivanje?

  GILLOCK SONATINA PDF

Alatni čelik – Wikipedia

Nivo rastaljenog lema u kupki mora biti konstantan. Koje karakteristike mora imati strojrvi stroj za duboko utiskivanje? Prema upotrebi postupka razlikuju sa dva — zavarivanje i navarivanje.

Zavarivanje se koristi u proizvodnji koja zahtjeva brzo spajanje, visoku automatizaciju procesa. Koji su razlozi, prednosti i nedostaci dubokog utiskivanja? Omjer napona primara i sekundara jednak je broju navoja u primaru odnosno sekundaru.

Objasniti osnovne karakteristike obrade hladnom deformacijom?